Home / Tag Archives: ni

Tag Archives: ni

Pagi ni Aini share tips waxing dekat ketiak ala ala mat salleh gittuw!Btw 1 duni…

Pagi ni Aini share tips waxing dekat ketiak ala ala mat salleh gittuw!Btw 1 dunia memang menggunakan waxing.Cuma di negara mat salleh mereka menggunakan HARD WAX BEAN yg tidak memerlukan kain tapi lebih sakit. . Ok selamat mencuba!Ni dia letak bedak bagi peluh hilang! . #beautystudio #beauty #beautyhacks #beautytricks #beautytips #diy #ricepowder #skincaretips #skincarethread #skincareregime #skincare #facemask #skincarejunkie #skincarelover #skincareluxury #skincarediary #skincareoriginal #instaskincare #skincaregoals #clearskin #skincareshop #waxing #hairremoval #bodywaxing #bodywax  

Read More »

Hai korang.. ni contoh photostrips yang sis buat tau.. boleh muat 3 gambar dalam…

Hai korang.. ni contoh photostrips yang sis buat tau.. boleh muat 3 gambar dalam 1 strips. Sekarang ada promo.. jom grab cepat2 sebelum promo ni tamat . Whatsapp 01112199931 . . #keychaingambar #keychaingambarmurah #keychaincustom #keychainmalaysia #keychainmalaysiamurah #keychainbergambarmurah #photokeychainmalaysia #photokeychain #keychainnama #keychainhandmade #keychaincantik #diy #diymalaysia #polaroid #photostrips #maluapabosku #cenderamatamurah #cenderamata #cenderamataperkahwinan #borong #borongmalaysia #goodies #doorgiftkahwin #cenderamatamalaysia

Read More »

Vårsol, häck i knopp och namnvimplar, det är en del av min dag. Hoppas ni har en…

Vårsol, häck i knopp och namnvimplar, det är en del av min dag. Hoppas ni har en skön söndag! ☀️🌱🚩☀️🌱🚩☀️🌱🚩☀️🌱🚩☀️🌱🚩☀️🌱🚩☀️ #sol #vår #knopp #vårkänslor #vimpel #namnvimpel #barnrumsinspo #present #tvillingar #blå #grön #diy #pyssel #inredningsdetaljer #dop #doppresent #namngivning #kalas #födelsedag

Read More »

Selalu nampak canvas dgn daun2 ni.. Teringin juga buat.. tapi nda menepati piawa…

Selalu nampak canvas dgn daun2 ni.. Teringin juga buat.. tapi nda menepati piawaian 🤣🤣 Mau print.. printer i A4 ja.. Tiba2 dapat idea buat begini. Wokey.. buat.. sy guna kotak saja sebab mau lekat dgn double tape. Syg mau tebuk dinding ruang tamu ni. Punca utamanya i suka ubah2 decorasi dan susun atur funiture ..at least 3 bulan sekali 😅😅 Salah satu cara release tension yang sangat mujarab selain cuci apa yang boleh dicuci di dapur 🤣🤣🤣 Beli dedaun tu pun murah ja. Yg besar tu rm1. Yang kecik 3 helai rm0.80 sehelai Yg tengah tu rm3 sejambak Lekat dgn …

Read More »

ORANGERILovade tidigare att ni skulle få följa bygget av vårt orangeri. Det kans…

🍀ORANGERI🍀Lovade tidigare att ni skulle få följa bygget av vårt orangeri. Det kanske får bli söndagsbilaga här på insta☀️Nu börjar det ta sig, idag fick fönstren små ledspottar målade med grön linoljefärg för att smälta in bra i de återvunna fönstren. Vill ni se mer av det här så kommentera gärna😊Ha en fin söndag☀️#yourhoumeeshemma #orangeri #diy #växthus

Read More »

RAYA DECO PROMO Serius ke harga ni??? Yes kesayangan kakak lebah sekalian.. In…

📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 🎉RAYA DECO PROMO🎉 Serius ke harga ni??? Yes kesayangan kakak lebah sekalian.. Ini harga sgt sgt sgt SERIUS! Kenapa nk tunggu lagi.. Cepat booking skrg… Kakak janji kakak akan beri yg terbaik setulus hati kakak… 😍 Jarang boleh dapat harga mcm nie..!! Cepat Cepat Cepat… Klik link bio kakak utk booking…! 😘 Baju baru dah biasa sgt.. Meh kite raya deco rumah baru.. Baru la pak mertua mak mertua paklong maklong kak long bang long melopong tgk rumah! 😲😲😲😲😲😲😲😲😲 Kakak xnak ckp byk promo ni bermula hari ini 🚫13 March – 13 May 2019🚫 #decorayaybd2019 #decoraya #raya2019 #dekorumah #rumah #renovaterumah …

Read More »
X