Home / Tag Archives: towel

Tag Archives: towel

Calling all towel art enthusiasts and terry cloth origami lovers! At Comfort Ho…

Calling all towel art enthusiasts and terry cloth origami lovers! 🧡👩‍❤️‍💋‍👩 At Comfort Hotel we skip the unnecessary, so you won’t find any towel-swans in our hotel rooms. But! It being Valentines and all, we’ve made a DIY guide so you can get that luxury feeling, if that rings your bell. 🔥 #comforthotel #helsingborg #valentines #love #towel #swan #DIY #weekend

Read More »

Personalize your baby’s baptism towel! DM me if you have any questions! . . . . …

Personalize your baby’s baptism towel! DM me if you have any questions! . . . . #crafts #DIY #personalized #tumblers #handmade #vinyl #craftideas #forkids #gift #vinyltumbler #customized #handcrafted #custom #customcreations #personalization #homegoodsfinds #targetdollarspot #dollartree #tjmaxxfinds #siser #michaelsstores #giftideas #love #baptism #baptismtowel #baby #babygift

Read More »

Ini nih tea towel ato bread napkin ala2 saya,, Tolong jangan diliat hasilnya ya…

Ini nih tea towel ato bread napkin ala2 saya,, 😉💗 Tolong jangan diliat hasilnya yah, karena aslinya jauh banget dari kata ‘layak pajang’,, 😂😂 Hanya bermodal nekat & sedikit maksa buat jahit jelujur manual,, 😅😅 Dan karena kain perca/kain sisa, jadi besarnya pun tidak sama,, 😆😆 Walau sederhana & ala kadarnya, tapi saya senang kalo ‘me time’ saya bisa bermanfaat & menghasilkan sesuatu yang menyenangkan,, 😘😘 Meski ngerjainnya pun di sela2 nonton dramkor ato saat nemenin si Maureen kesayangan, hehe,, 😁💕 Rasanya seperti ada kepuasan tersendiri gitu,, 😊💖 Yuk, semangat lagi buat bongkar2 laci, sapa tau ada stok kain perca …

Read More »

Finally got rid of the builder grade towel ring in our bathroom. That thing was …

Finally got rid of the builder grade towel ring in our bathroom. That thing was driving me craaaazy. 🤪 • Made this towel bar quick and easy with just a couple supplies from @homedepot. And when you have a new towel bar you’re gonna need a new sign too, right? Now just to get rid of the light fixture and I’ll be 1000% satisfied. 🌟 . . . . #modernfarmhouse #farmhousestyle #interiordesign #homedecor #diy #diyhomedecor #farmhouse #farmhousestyledecor #modernfarmhousestyle #modernfarmhousebathroom #bhghome #betterhomesandgardens #farmhousedecor #modernfarmstyle #farmhousehome #farmhousebathroom #interiordecorating #interiorstyling #farmhouseinspired #farmhouseinspo #farmhousefanatics #diyhome #girlswhodiy

Read More »
X